Jump to content

Hello

IPS Themes Poland <3
If you have a problem or need help with theme, contact with me!

Extra discount

  • Save 10% on purchases
  • Applies to full themes. This is test content.
  • The discount even applies to sales and promotions

Toti cei ce doresc sa ofere o mana de ajutor si nu ma gasiti pe forum activ lasati un mesaj pe adresa mea de skype : bobo_drift95

Blue.GameBook.Ro

www.Game-State.com

Forums

    • No posts here yet
Toti cei ce doresc sa ofere o mana de ajutor comunitatii ma pot contacta pe facebook https://www.facebook.com/bogdy.drift21 sau pe skype la bobo_drift95 In prezent avem: - 2 servere de samp oferite spre administrare si 1 in teste - Server de metin2 in teste - In curand 3 servere Cs 1.6 pe care le vom oferii spre administrare si 2 la vanzare 30 lei 32 de sloturi pe luna - In curand Servere de samp la vanzare 25 lei 100 de sloturi - Acceptam si donatii cu coduri de reincarcare pentru a achizitiona server Cs Go de 18 , 24 , 28 si respectiv 32 de sloturi in functie de ce donatii vor fii - Donatii pentru a opta si spre un server de Minecraft , MuOnline , WoW si multe altele ! - Daca esti pasionat de Design si crezi ca comunitatea noastra merita un design mai bun nu ezita sa ma contactezi pentru a iti asigura un spatiu special pe forum ! Referitor si la Moderatori ! - Comunitatea noastra revine in forta cu foarte multe proiecte si foarte multe idei ! Tot ce avem noi nevoie este doar faptul sa fii activ pe forum si sa iti dai putin interesul ! Mai multe detalii si mai multe intrebari astept pe FaceBook sau Skype !


About us

Behemoth is a clean, modern, creative multipurpose IPS theme comes with advanced features including responsive drop down navigation, Google fonts, custom html full-sized widgets, Advanced footer and a powerful touch slider that can be integrated with (IP.Content) as a complete package for infinite slider.

Get in touch

Follow us

×